Tuhankan Ada…

Dalam kehidupan ni, begitulah. Siapa yang emosi koyak, kita sokong dan bagi semangat balik. Kalau ada yang tak kena, bawa berbincang dan musyawarah agar dapat jalan penyelesaian yang memihak kepada semua. Salah sikit aje dari mana-mana entiti ini, semua kena tempias dan kena jawab.

Of course la kalau ada berbeza pendapat tu kami bertegang-tegang vokal melahar sesama sendiri keluar segala binatang yang haram dipegang dan genitalia makhluk yang bernyawa…Tapi lepas tu kerja balik macam biasa. Kau tak akan nangis sorang-sorang dan kau tak akan gembira sorang-sorang dalam zabatan yang dicintai ini.

Aku rasa ada juga silver lining dak kobit ni sebab setidak-tidaknya semua maklum bagaimana bersilatnya duduk di post aku tu dan bagaimana sukarnya tim mereka menyediakan bahan kapsul yang berkaitan. Bila semua saling faham dan memahami, komunikasi menjadi mudah. Tergelincir di sana dan sini itu normal…

Apapun, terima kasih pada Alex Reza yang bagi rasa butter cake yang dia buat. Sedap gile moist semua ada. Kalau tak ditahan-tahan tangan tu, konfem habis. Sudahlah itu, sepanjang PKP ni kalau ada extra bahan makan memang aku tidak dilupakan since aku memang ada kat pejabat hari-hari. Cubaan mintak 1.5 liter Coke aje gagal tadi…

Ellia Norni Elias Ayyue Wahid tanda pagar tuhankan ada ???

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: akusangpenerbit

I'm a TV producer and full-time dreamer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *