Terima Kasih, Adik Pian Sufian Suhaimi…

 

Terima kasih @sufiansuhaimi_ atas ucapan yang diberikan. Awak tentu tak sangka dengan ucapan ringkas ini menyebabkan akak rasa terapung sekejap dan buat akak rasa kurang sedikitlah rasa sedih sebab kawan akak yang seorang tu @aiesarkase akan berpindah ke Johor beberapa hari lagi.

To my bff, sahabat paling logik, paling giler dan orang yang sentiasa faham lawak aku, terima kasih atas kiriman video ini. Ini kali kedua kau kirimkan video untuk ceriakan hari-hari aku yang sangat mandom. Lepas ni kau tak ada, terpaksa aku bercakap dengan bangunan media sitinorbaini aka tempat penternakan sarang burung walit tu kalau aku serabut. Aku dah takde siapa lagi dah ???

Sebelum persahabatan yang akrab ini menjadi arnab, please luangkan satu hari untuk kita makan chicken grilled cheeze yang super biadap, merenung ombak di Bagan Lalang selepas bermangkuk kerang rebus dan sebekas teh ais super sedap.

?Melepaskanmu…bukan mudah bagiku untuk melalui semua ini ????

Thank you…both of you ???????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *