Tahniah Badak! Aku Dapat HLP!

Pagi tadi aku bangun dengan 2 misscall nombor pejabat. Aku tak tahu siapa yang call sebab bila try call balik mesin faks yang jawab. Terus aku telefon sumber untuk bertanyakan tentang permohonan cuti aku yang macam tak nampak progress.

“Eh, nak proceed ke? Awak dapat HLP..tak payahlah teruskan permohonan tu…”
Say, whaaaat – terus kejung bijik mata aku..

Lepas ucapan terima kasih berkali-kali dan janji untuk membalas jasa pihak sana, aku terus telefon Hadi dan Mama. Punyalah aku eksaited gile..tapi still aku tak puas hati selagi aku tak tengok sendiri kat website JPA.

Dengan pengharapan setinggi gunung, aku isi semua maklumat yang diperlukan dan itulah dia….

Aku kini penerima Hadiah Latihan Persekutuan Sesi 2012 yang membawa maksud CUTI BERGAJI !!!!!!!!!

Dan semahal mana pun harga buku-buku rujukan itu hanyalah masalah yang telah hilang macam asap rokok…

Tahniah, badak! Dan tahniah pada penerima lain. Aku tahu korang semua sibuk searching info pasal HLP sebab aku ada indicator yang memberitahu hehehe….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...