PKP:47 Hari Tak Jumpa Family…

“B, I dah rasa macam single father…”
B, I pun dah rasa mcm janda…
Kedua B ni mengeluh kesah mak esah dalam perbualan kerinduan yang lalu.

So bersyukurlah yang kena perintah kawalan pergerakan bersama keluarga. Kami yang sebulan lebih tak jumpa yang tersayang ni bersabar aje hari-hari. Siap dah buat plan nak masak apa kat opis 1 Syawal nanti…

Dengan bangganya tuan tabib hari ni buat Kek Batik. Seronok tengok anak-anak makan. Mama pula dah start buat kuih bijan. Aku ni celik mata aje up sound dalam dingin subuh…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *