Penutup 2010

Tahun ini tak begitu meriah untuk aku. Dari segi kerja memang banyak yang besar-besar aku buat. Pendek kata, hampir semua event besar dalam kalender yang dirembat dari HEA dan PnP aku yang produce.

Takde apa yang boleh dibanggakan sangat..Sijil yang KP suruh aku simpan dalam frame emas pun masih elok bersempit-sempit antara celah fail-fail yang menimbun.

Sepanjang 2010, berapa kerat sangat aku cuti wajib yang 30 hari tu. Kalau ada aku berjalan-jalan dan berpoya-poya hanyalah ‘book-off’ Sabtu/Ahad atau cuti am yang aku ambil. Jadi Disember ini memang aku hendak mengembara ke tempat orang. Nak harap jabatan hantar, macam nak bina jambatan emas dari kantin ke Wisma TV ajelah jawabnya..

Destinasi tahun ini – Thailand atau Vietnam..atau kedua-duanya. Lagi best dapat tengok Full Moon Party dan menyaksikan walk of shame keesokan harinya.Party baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *