Okay..Sudah Kembali Waras

image

So far aku rasa takde yang berubah drastik sangat. Mood mmg lari-lari tapi aku boleh tenang balik dalam waktu yang singkat. Oh,rahmat tuhan…badan aku mulai susut dan itu tidak merunsingkan. Aku happy dengan perubahan itu..

Agak menakutkan sejak check-up lalu badan aku tak pernah fit. Demam datang dan pergi,batuk selsema silih berganti dan sekali-sekala macam semput datang balik. Mujurlah minggu study leave ni tak payah ke kelas. Aku boleh adjust masa utk diri sendiri.

Terasa makin tua..cepat benar letih dan lemah. Aku beruntung sebab Hadi uruskan hampir semua perkara. Terasa macam menyusahkan dia pulak. Tapi itu janjinya sebagai suami utk menjaga aku terutama waktu-waktu begini. Well…he always by my side.

Aku dah tak freak out sangat. Aku nak concentrate exam aje sekarang. Itu lebih baik dari asyik memikirkan perkara yang tak pasti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *