Nora Eh?..

Minta maaf,saya memang tiada masa nak layan drama ini.Bukan kerana drama ini drama melayu (saya tiada masalah dgn drama melayu,cuma sy tekanan dgn dialog yg tak realistik) tapi kerana setiap kali habis kerja saya dan suami akan makan dikedai dahulu dan balik rumah sekitar 8.00 malam.

Ramai yang kata ceritanya bagus.Aaron Aziz itu kacak,adik Sam Bunkface (apakah namanya?) itu cantik dan comel dan itu ini dan lain-lain..

***

Kalau tanya pasal penyanyi Nora,itu saya tahu.Silap-silap dgn lagu-lagu beliau pun saya tahu. Nora sangat pandai menjaga masa.Kali pertama saya berkerjasama dengan beliau adalah dalam satu program bual bicara tajaan Avon-Bergaya dan Berjaya. Kalau tak silap program itu bersiaran jam 11.00 pg. Saya dan AP tidur di pejabat sebab ketika itu mesin editing umpama piranha Amazon.Waktu malam shja tiada siapa nak berebut edit sebab masing-masing kena balik rumah dan takut kena sakat hantu kalau edit tengah malam.

Ok,sambung balik.Nak dijadikan cerita,jam 8.00 pagi dia sudah sampai RTM dan mohon utk make-up dahulu walaupun call time asal ialah jam 10.00 pagi. Dalam pada tekanan tidur tu terganggu ada sedikit rasa kagum sebenarnya sebab susah untuk artis tepati masa waktu pagi – atas alasan malam ada show ya (jgn salah sangka..)

***
Nora Danish..saya tak pernah jumpa dia dan saya lebih kenal dia sebagai model tuala wanita Intimate drpd drama lakonan dia. Tapi dia sangat comel..Yup,sering dikaitkan dengan Fasha-Jejai dan sekali tu dengan Noh Hujan.

***
Nora,anak Pak Maun lakonan Allahyarhamah Mahyun Ismail dalam filem Nasib Do Re Mi. Nora inilah paling dasyat di zamannya.Al-fatehah untuk arwah.

Apapun drama Nora Elena dah habis.Aku suka sebab timeline twitter dan FB tidak akan dipenuhi ungkapan bini orang angau sama Aaron Aziz mcm suami dia tu patung cendana ke takde perasaan.

Posted with WordPress for BlackBerry.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: akusangpenerbit

I'm a TV producer and full-time dreamer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *