Nak Block Kak Benny, Takde Hal

Terima kasih kawan yg bagi screenshot 🙂

Dalam hidup ni, tak semua orang suka kau. Aku pun sama…aku tak suka semua orang. Setakat nak block aku kat media sosial, alahai tak jadi kudis pun. Tapi jangan melantun pulak kalau aku buat benda yang sama.

Bukannya aku block sebab nak jaga diri aku dari negativity atau kita masih kawan, just that bukan kat alam media sosial. Tak gile…Aku block sebab tak suka kau. Semak…simple!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: akusangpenerbit

I'm a TV producer and full-time dreamer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *