Minggu Sibuk Bermula Esok

23 Ogos :
Mesy. Penyelarasan Merdeka. Aku tak buat agenda lagi, semuanya dalam otak tapi tak disoft-copykan lagi..Jap lagilah lepas main game/layan House atau lepas sahur 🙂
Jangan lupa amik tiket flight dan booking transport ke KLIA..Jangan lupa jugak transport bila sampai di KK.
Mana la nak tinggal kat KK nanti dalam keadaan diri tak mampu nak bayar Hotel Promenade (nak yang best ajer…)
Dan aku kena siapkan agenda meeting juga untuk mesyuarat di RTM Sabah nanti…

24 Ogos :
Babai KL…Berbuka di sini la jawabnya…takpe, berbuka awal. Mana nak tinggal?

25 Ogos :
Mesyuarat Perayaan 1Malaysia dengan RTM Sabah. Sabur dan berbuka di sini.
Malam ini OB 2 parking di Stadium Bukit Jalil. Running order tak siap lagi huawaaa…wa…wa..

26 – 29 Ogos :
Rehearsal Sambutan Kemerdekaan…

31 Ogos :
LIVE Sambutan Kemerdekaan..memikirkan ia saja dah mampu membuatkan aku nebes..nebes sangat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *