Kuetiaw Kungfu Biadap

Bila aku senyap, korang tanya kenapa tak posting apa-apa. Merajuk ke? Putus kawan ke? Putus syahwat ke? Dah aku takde benda nak share…aku diam ajelah. Pastu cakap “share ajelah apa2…rindu kau punya hapdet, Kak Benny…”

So ini Kuetiaw Kungfu biadap namatey rasa dia. Pastu korang pun cakap aku kejam post gambar ni… bukannya aku reti masak pun. Aku Food Panda aje sebab takde cas delivery.

Korang nak apa sebenarnya???? ??
#kakbennyislapar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *