RSS

Kostum Merdeka Untuk Anakanda…

August 26
Rasa nak toyak aje buat baju merdeka utk si Eskandar ni. Dengan skill jahit menjahit dah lama tak kena asah, nak masukkan benang dalam jarum pun boleh jadi punca stress…

So Eskandar sayang…please ingat. Mama bukak balik kitab kemahiran hidup bersepadu jurus jahit sembat, jahitan kia spektra, jelujur halus la jugak kalau tengok elok-elok, simpul kasih dgn apa entah asal lekat aje baju kamu beregek sambutan Hari Merdeka nanti.

Apron yang kena buat masa form 2 dulupun mama sub dekat mak long aje – punyalah lama tak menjahit. Kamu punya pasal, abah kena pegang bendera tu sebab dalam rumah ni mana ada jarum peniti. Tok mama kasi jarum tadi 2 aje…

Siap ada head gear…sebab kamu baby sesungut alien paling comel yang pernah tercipta selain budak yang kena kurung dalam sangkar kucing tu.

Untuk kamu, tukul Thor pun mama boleh bikin…

???¬†Mama loves you…¬†Eskandar Dzulkarnain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar