Kicap Ada, Kicap?

Aku tak faham sangat orang beriya-iya tunjuk kejayaan mendapatkan roti Gardenia. Kalau makan berbuku-buku tu takpelah jugak. Sudahnya korang menternak spora dan kulat aje. Aku lebih serabut kalau takde kicap ni. Ada yang aku baca, dia tak boleh kalau takde stok tempoyak dalam rumah. So, pemirsa..selain roti Gardenia, apakah makanan yang korang susah hati tak ada dalam tempoh Movement Control Order ini?
#apabilakakbennymembebel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: akusangpenerbit

I'm a TV producer and full-time dreamer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *