Hmm…Tak Perlu Kot!


Semalam aku di offer sebiji Blackberry Bold. Aku sangat terkejut…Pelawaan secara spontan, yet bersungguh-sungguh itu sungguh mengharukan.

Tak payah dulu la…aku dah selalu sangat tukar handphone. Lagipun aku macam tak berapa reti dengan aplikasi sang Blackberry Bold. Mungkin juga aku insist nak tunggu Blackberry Storm he..he..he..Communicator yang aku idam-idamkan itu pun aku rasa macam tak menepati keperluan sekarang.

Betul, zaman semakin maju dan teknologi semakin tinggi. Tapi aku masih kategori buta IT!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Replies to “Hmm…Tak Perlu Kot!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *