Gong Cha Bubble Tea…

image

Sebelum kelas mula,aku melepak dgn Hadi kat Khalifah. Tengah lepak tu aku bagitau dia aku nak bubble tea. Sayangnya area Seksyen 3 takde kedai yg jual.

******

Aku minta izin balik awal dari kelas. Maybe sebab ubat yg aku makan buat aku sleepy gile. Masa masuk kereta tiba-tiba aku diminta untuk pejam mata. Ada surprise katanya..Aku dengar bunyi mcm plastik bergesel. Dalam hati aku agak bunga kot…Janganlah bunga!

Rupa-rupanya bubble tea!! Oh,aku terus happy dan terharu. Bubble drink bole buat aku happy dan itu yg Hadi beli..

Dia sgt memahami dan supportive..aku rasa hiba dan happy kejap. At least aku bersama suami yang berjanji membahagiakan aku dalam melalui masa depan yang kelabu..

Thanks, Hadi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: akusangpenerbit

I'm a TV producer and full-time dreamer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *