Masaklah!

image

Selasa akan bermula dengan The Big Bang Theory Season 9 dan Gotham Season 2.

Rabu – bermula semalam Flash.

Khamis dengan Empire.

Selepas ini menyusul Arrow…

The Voice yang aku minat sangat dulu itupun aku sudah surrender. Tak terkejar.

 

Bertabahlah nak…

The Big Bang Theory S9 01 – The Matrimonial Momentum

the-big-bang-theory-season-8

  • Penny dan Leonard akhirnya berkahwin di Vegas. Bapak lama…bayangkan musim 9 baru nak kawin. Memang setia betul aku tengok korang berdua ni. Masa dalam kereta ke Vegas, Leonard mengaku dia pernah bersama orang lain. Walaupun hari itu mereka jadi berkahwin, tapi ia adalah permulaan yang tidak memberansangkan. Jadi hari pertama itu macam jadi hari pemula nak putus pula. Balik Vegas, dia balik rumah dia, Leonard balik rumah Sheldon.
  • Amy putus dengan Sheldon. Sheldon memang vongok azali jadi aku tak kisah sangat dia nak ┬ájadi hantu atau buaya.
  • Stewart – Ok dia ni memang lawak sekali-sekala. Kalau buka mulut aje mesti aku gelak kecil.

Aku sebenarnya faham juga apa yang Penny rasa. Yang dah jadi tu memanglah sudahlah cukup sudah. Tapi tang still jumpa tu memang akak tak berapa berkenan sikit. Macam okwerd sikit. Jadi aku rasakan musim ini lebih banyak kes-kes sentap antara Penny – Leonard, Amy – Sheldon dan Bernadette dan Howard.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...