Haih, Ayat Gagal!

Dik, tak reti mengorat meh menuntut dgn akak. Ada ke tanya suhu badan ????
Lenkali tanya cenggini
“Awak ni ke yang swipe kad kredit platinum kat kaunter tesco tadi? Awak dah terambil sesuatu saya punya tadi…”

Mesti dia cuak walaupun soalan kau tu tak betul. Dia akan reply “apa dia?”

Barulah kau jawab “hati saya 🙂 “.
Itupun nak kena ajar. Gagal teruk la kau ni!

AEON Tawarkan Personal Shopper

You imagine this…

Arini ramai org share gambar staff Aeon akan bantu org ramai shopping. Pastu ramailah komen “omagad jangan bagi laki kita sopink situ”.
Weh, staff tu pakai mask macam alien tak nampak apa, mata aje. Kalau itupun korang rasa insecure, kau boh ajelah laki tu dalam peti ais. Macamlah laki kau hot sangat…
#apabilakakbennymembebel

In reality you get this…steady abang!

Go Corona, Corona Go!

Go, Lakers!
Lakers, Go!
Tu maknanya kita bagi semangat kat tim tu utk terus berjuang…

So bila korang
Go, Corona!
Corona,Go!
Korang dah kenapa???

Yang betul
Kill…kill
Die..Die Corona musibat nakharom jembatan dan sentence enhancer yang lain
#apabilakakbennymembebel

Framing Guys!

Hain, tak tahulah nak salahkan cameraman ke nak salahkan presenter. Agak-agaklah background tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...