Bila FB PDRM Kena Hacked…

hack

Kelakar juga sebenarnya bila FP PDRM kena hacked. Pada aku takde mende sangat, sebab akaun pun bertuan tanahkan Facebook. Lainlah kalau web rasmi  http://www.rmp.gov.my/ itu yang kena hacked barulah #win

Apapun membaca komen-komen yang memeriahkan laman itu selama hampir satu jam ia ditawan oleh #anonghost memang menghiburkan. Sentimen rakyat berpusar di situ. Alah, diorang bukan peduli pun. Kau tunggu nak pilihanraya ajelah. Acah-acah we care sikit.

Ok antara yang menarik yang sempat aku ambil semalam 🙂

hack2

 

hack4

 

Tak pulak dia nak hack akaun wai boder wai boder…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *