Banyaknya Kejadian!

frabz-What-The-Fuck-Am-I-Reading-b24151

Kak Beni dah la kena pergi kursus dua hari ni, tak sempat langsung nak update blog. Berderet-deret pulak berita panas yang melanda negara. Ish #akatakuad macam ini..

  • TPM Kena Pecat

Muhyiddi Yassin dan isteri

Acah-acah terkejut juga masa tengok berita tang “berat hati” nak pecat tu. ┬áPolitik ni memang malaslah nak sembang sebab semua orang akan rasa dia serba betul,tepat, pandai dan munasabah. Digantikan pulak dengan….weh, malaslah nak buang kederat menaip.

  • Anak ex-TPM kuar statement kuasa Tuhan.

najwa-mahiaddin1

  • Anak TPM segar dari ladang pun kuar statement kuasa Tuhan jugak. Iyalah…orang ada Abah.

nurul1

  • Pastu mula kaitkan dengan penceroboh dubur punya kes. Tak relevan! #gittewtandaseru

22

 

#CabinetReshuffle

Lagilah tak semenggah. Yang dapat jadi menteri balik tu pun masa jadi menteri entah apa benda yang dia buat. Ini lagi satu buang masa dan tenaga aku nak komen.

 

  • Bukit Aman Terbakar

Serius – bukan sebab bersangka baik ke apa. Memang terbakar sebab api

IMG_20150729_211029

  • AG DIBERHENTIKAN
  • ZETI AZIZ BELUM DIBERHENTIKAN
  • KAKITANGAN KERAJAAN SUKA-SUKI DIBERHENTIKAN.

Mereka pun berhuhuhuhu bersama-sama

Oh, ada lagi.

 

Kiupeks mintak naik gaji

Elaun nak kena tarik.

Elaun tambah sikit, tarik semua.

Semua tengok aje…

 

Sebenarnya tuan puan, Kita Perwira Kita. Bukan Perwira Habib Bank. Nak tunggu nasib dibela? Union pun takde. Bosses? Sendiri jawablah…

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *