3/3: Hantar Salinan Keras..

image

6 Julai 2013 – Pagi itu aku, Hadi, Fariq, Yana, Zhafrie dan Amnah bertemu di Lontong Klang, Shah Alam untuk sessi sembang-sembang dan catching up stories since kami sudah lama tak bertemu beramai-ramai sebegitu. Makannya sepinggan aje, tapi sembangnya meriah. Selain tujuan mini reunion,pagi itu aku mahu menguruskan perihal tesis yang hanya tinggal untuk dibuat hard cover.

*****

Beberpa hari kemudian ia siap dan Fariq membantu menghantarkannya ke CMIWS. Terima kasih banyak atas bantuan itu. Kini debaran terakhir ialah keputusan peperiksaan yg jangkanya akan diumumkan dalam sebulan lagi. Semoga cemerlang…tahun ini aku mahu memiliki semuanya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Replies to “3/3: Hantar Salinan Keras..”

  1. Assalamualaikum kak…saya nak tnya pendapat akak…kalau kita ambil sarjana…yg mna lebih baik?mod kajian sepenuhnya,mod kerja kursus atau mod campuran?saya ingin sambung pengajian tapi saya keliru dan kurang info2 yang berkaitan dengan sarjana ni..

    1. Saya amik mix method…dapatkan mood utk PhD. Jadi dpt gambaran jelas apa yg akan kita buat kelak. Juga menjaga hubungan awal dengan pensyarah. Tidaklah masa PhD terkontang-kanting pensyarah yg kita tak biasa supervise. Tapi itu pendapat saya, kalau serasi ikutlah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *